DOORS TRIBUTE UDSOLGT! Kun medlemsbilletter i døren.

 lørdag 24. november 2018
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 200,00 kr.

 Forsalg: 175,00 kr.

THE DOORS TRIBUTE [TDT] hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors' musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle Doors-fans, og for alle der ønsker, at opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra studieoptagelserne, er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors' mange facetter og alsidighed. Dette er IKKE det lidt vanlige kopi og look-a-like kostume-show!

Medlemmerne af [TDT] er ikke kun velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors besætning. Man kan godt sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring:

"Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften."                                                          

Mike Hecchi - Vocal                              
Kent Søgaard - Keys                                                          Alex Olesen - Guitar                                                      Morten Brauner - bas                                                          Per Vatne - Drums

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89