GRARUP ALL STARS

 lørdag 8. december 2018
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 200,00 kr.

 Forsalg: 175,00 kr.

GRARUP ALLSTARS
Med super-ekvilibristen Uffe Steen på guitar, orgel-fænomenet Palle Hjorth fra Krebs/Falch og Savage Rose, Niels Mathiasen fra Gnags’s soulfyldte sax, Johnny Madsens bassist Niels Nello Mogensens bundsolide groove, Esben Bach’s virtuose trommespil og Margrete Grarups enestående vokal kan det kun blive en speciel aften!

"...(Grarup Allstars) gav i lørdags sit publikum en berusende og uforglemmelig koncertoplevelse, da det stjernespækkede hold leverede en præstation i verdensklasse. En formidabel behersket og helt igennem overlegen formidling af både nye og gamle blues og soul numre. Koncerten blev fremført med stor seriøsitet og humor og efterlod publikum rørt og stakåndet. En overvældende musikalsk oplevelse udover det sædvanlige. Helhedsoplevelsen springer skalaen. I særdeleshed en fuldkommen enestående koncertoplevelse."

"Margrete Grarup krydrede med sin stærke vokal lydbilledet og tilførte fløjlsbløde toner, der skabte et magisk univers – En sangerinde der beherskede sine fraseringer sublimt, og som ydmygt gav plads til de andre medlemmer i bandet."

CD’en fra januar 2017 – That’s What Love Can Do – LIVE – nomineret til DMA 2017
Anmeldelse Bluesnews.dk: That’s What Love Can Do – Live, er bluesmusik af høj, høj klasse. Der bliver ganske enkelt spillet blændende veloplagt. Og som sådan er de en gave til den danske bluesscene."
Uffe Steen - guitar (Shades of Blue) Vinder af DMA 2017 årets livepris, Ben Webster prisen 2015
Palle Hjorth - orgel, kor (Krebs/Falch) Årets musiker Steppeulvprisen 2014
Niels Mathiasen - saxofon (Gnags)
Niels Nello Mogensen - bas, kor (Johnny Madsen)
Esben Bach - trommer (Kenn Lending)
Margrete Grarup - vokal (Uddannet sanger og sanglærer på Nordjysk Musikkonservatorium)

Seneste anmeldelse: Grarup Allstars - Blå Festival Aalborg 2017 Det var, som om Grarup Allstars spillede solen frem. Det var simpelthen fra starten en fornøjelse at høre dette band, som må være en stærk kandidat til titlen som Danmarks mest velspillende orkester og det var da også en ualmindeligt overbevisende performance, de lagde for dagen. De lignede et band, der hyggede sig med at spille sammen, og den slags stemning smitter af på publikum. Margrete Grarup var på hjemmebane i Aalborg, og hun optrådte med bare fødder og stor stemmemæssig autoritet. Hun var simpelthen sublim i sin kontrol, sine fraseringer og sin indføling – hun må være Danmarks bedste bluessangerinde lige nu. Et af koncertens højdepunkter blev George Gershwin & DuBose Heywoods standard ”Summertime”, som Margrete Grarup sang så fænomenalt smukt, at Bluesnews.dk’s udsendte ikke var den eneste, der fik en klump i halsen og en tåre i øjenkrogen. Flot, flot! Grarup Allstars har ikke sit navn uden grund. Det er seks fænomenalt dygtige musikere, og de spiller og synger ganske enkelt forrygende, med stor sikkerhed, opfindsomhed, charme og stærkt smittende spilleglæde. Jakob Wandam, bluesnews.dk

Et yderst kompetent orkester med stor solistisk styrke bestående at den absolutte elite inden for dansk blues!

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89