Generalforsamling + Koncert (Modersmålsblues fra de nordiske øer.)

 lørdag 30. marts 2019
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 150,00 kr.

 Forsalg: 120,00 kr.

B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg
Lørdag den 30. Marts kl. 21
Døren åbnes kl. 20
Modersmålsblues - Blues fra de nordiske øer.

Kent Thomsen (DK) Kent Thomsen er et velbeskrevet navn på den danske bluesscene. Tidligere mangeårig frontmand og sangskriver i bandet "Kent Thomsen & De Dyre Drenge" og nu mangeårig medlem af trioen "Thomsen:Nello:Hansen".

Musikken er lånt i Amerika - sangene kommer fra hjertet af.  Ind-under-huden-Blues uden lydpotte som vor mor troede hun lavede den. Krydret, rygende varm og lige til at sluge.

Traditionel Blues med danske tekster, serveret med incitament og appél. Musikalsk inspireret af alle de store; Robert Johnson, Muddy Waters og Howlin`Wolf m.fl, men altså sunget på dansk. Hør om Fiskeren, Fodermesteren og De Gule Ærter og andre skrøner fra Kent Thomsens blues-univers. Kort sagt: Intens blues med bid og vid.

Terji Krossteig Messell (FO)
Den herboende Terji Krossteig Messell er født og opvokset i Torshavn på Færøerne, og leverer noget så eksotisk og sjældent som blues sunget på færøsk.
Terji er en glimrende entertainer, guitarist og sanger. Tilmed er han i besiddelse af en lun og afvæbnende form for humor, der kan få selv det mest stivnakkede publikum til at overgive sig. Med andre ord kan Terji Krossteig Messell sine ting, og det skal ikke afskrække nogen, at han synger på færøsk.
Det gør nemlig ikke spor, at man ikke fatter en bjælde af, hvad Terji synger, for den færøske sprogtone passer nemlig forrygende godt til blues.
Enhver koncert med Terji Krossteig Messell er en oplevelse i sig selv, og som han selv siger det om den form for blues, han excellerer i: "Det er ikke Chicago blues! Det er ikke Texas blues! Det er ikke Piedmont blues, ej heller country blues! Det er Nordatlantshavsblues!"

Uni Debess (FO)
Uni er ikke så kendt et navn i DK, men hjemme på øerne er Uni et "house-hold-name" - deres helt egen "Mr. Blues" som har turneret øerne tykke og tynde med sin blues.

Olav Gudnason (IS)
Olav er en habil kontra bassist og har været aktiv på danske musik scene i årevis indenfor bl.a. jazz, folk og bluegrass.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89