Julie Berthelsen

 fredag 15. marts 2019
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 225,00 kr.

 Forsalg: 195,00 kr.

Glæd dig til et lykkeligt genhør med pophits som "Every Little Part Of Me", "Completely Fallen" og "Home". For 15 år siden udkom Julie Berthelsens debutalbum "Home" (2003). Forårets tour med titlen "En Tour Tilbage" er en fejring af netop dette album. Julie vil bruge 15-års jubilæet som anledningen til at spille alle sangene fra "Home" samt fortælle om, hvordan sangene blev til, og hvor de kommer fra. Mange af sangene har Julie ikke sunget i mange, mange år, og hun glæder sig meget til endnu en gang at tage minderne med på tour. 

Julie fortæller: "Tiden efter "Popstars" vækker så utroligt mange minder hos mig. Alting forandrede sig lynhurtigt. Min karriere blev skabt, og der var liv og glade dage, men der er også minder om, hvordan jeg måtte lære meget om mig selv, både hurtigt og en smule lige på og hårdt."

Denne koncert bliver en rejse tilbage til en skøn og en vild tid for Julie, og hun glæder sig til at dele historien med sit publikum. I løbet af de seneste 15 år er det blevet til fem albums og flere nye singler, som der selvfølgelig også bliver plads til nogle af på denne akustiske aften.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89