UPCOME præsenterer: Amalie Thørholm og Fredag

 fredag 1. marts 2019
 Kl. 21:00 - 23:30
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: AMALIE THØRHOLM OG FREDAG

♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)
Ingen aldersgrænse
Altid billige bajere (bar 18+)

AMALIE THØRHOLM:
Den nordjyske Sanger og sangskriver Amalie Thørholm er en ny kunstner på den danske musikscene. I maj 2018 udkom debut EP’en “Amalie” - popmusik med sange på dansk.
Amalie Thørholm har selv produceret EP’en i samarbejde med producer Mogens Binderup, og hendes stil med dybe og udspekulerede ordspil tilsat et moderne poppet lydunivers er ny og et forfriskende pust på den danske livescene.
“Amalie” er blevet taget rigtig godt imod på alle streamingtjenesterne og landets radiokanaler spiller også flittigt musikken.
Amalie Thørholm har siden 2010 skrevet musik professionelt og har sideløbende medvirket i musicals, teaterkoncerter, uddannet sig på musikkonservatoriet, samt spillet en masse live-jobs både med sine egne og andres projekter.
Efter succesfulde optrædener i efteråret 2018 i bl.a. Arena Nord i Frederikshavn, og en TV-koncert hos DK4 i København, tager Amalie Thørholm på tour i feb. 2019 sammen med sit faste band, og udover musikkens fra hendes EP vil Amalie også spille en masse helt nyskrevet musik.
Publikum kan forvente en Amalie Thørholm og band i topform som er klar til at levere en intens, direkte og energisk koncert.
Glæd jer til en forrygende popkoncert med noget på hjertet.
Line up:
Amalie Thørholm - Vokal
Signe Michno - Keys og kor
Lasse Baggenæs - Guitar og kor
David Hansen - Bas
Rasmus Wogelius - Trommer
___________________________________________________________________

FREDAG:
Silkeborg bandet FREDAG varmer op med iørefaldende popsange fra deres nye album.
I dagens anledning leveret i akustisk trio format.

Musikalsk befinder FREDAG sig i en moderne fusion af pop, rock, jazz og roots, mens de dansksprogede tekster trækker tråde tilbage til dansk popmusiks guldalder med Anne, Sanne og Lis, Steffen Brandt og C. V. Jørgensen.

“Tror du vi kan finde mening I vrimlen, af folk der forivrer sig, undgå at trænge os op I et hjørne, så vi glider hver sin vej?” lyder åbningslinjen I sangen “Dans Med Mig”.
Og netop den hårfine grænse mellem tosomhed og ensomhed er et afgørende omdrejningspunkt i FREDAGs sange, hvor sangskriver Jeppe Bai afsøger parforholdets genstridige kringelkroge.

På scenen står:
Lisa Desirée, vokal
Jeppe Bai, guitar og vokal
Jesper Ormstrup, bas og kor

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89