Best of Bowie

 lørdag 14. september 2019
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 175,00 kr.

 Forsalg: 160,00 kr.

Best of Bowie har turneret og præsenteret tribute til David Bowies musik i mange år og spillet de fleste steder. Store scener som Smukfest, Amagerbio, Viften og Train, men har også spillet på mange af de dejlige mindre scener, der heldigvis er mange af i landet. Ofte for udsolgte huse.

Efter Bowie’s alt for tidlige exit i 2016 turnerede bandet Danmark rundt og besøgte blandt andet Silkeborg ved en meget flot koncert. Nu er de tilbage.

Best of Bowie er et band, der først og fremmest spiller for glæden ved at videreføre Bowies musikalske arv. Og glæden er allerstørst, når publikum står derude, og vi sammen tager turen til Mars og tilbage igen.

Musikalsk leder og guitarist gennem alle årene - Flemming Rasch - har samlet et hold virkelig kompetente Bowie musikere og fået frontfigur Martin Stokbro tilbage som David Bowie. Martin var med de første seks år bandet slog navnet fast og er en oplevelse på scenen. Synger fantastisk og er fuld af karisma, der tager alle med på et musikalsk Bowietrip af dimensioner.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89