Lige på og rå - November!

 lørdag 10. november 2018
 Kl. 20:00 - 0
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


Dørene åbner 19.30

Entré: 40.-

Efteråret er over os, og det er blevet koldt udenfor. Derfor inviterer Muffis jer indenfor i varmen, på Silkeborgs hyggeligste spillested til endnu en omgang Lige På Og Rå. Denne gang på lørdag!!! De flotteste bartendere, står klar til at servere kolde, velsmagende og billige drikkevare til jer. Dygtige, talentfulde, op-kommende musikere fra nær og fjern, har været i øvelokalet, og er maks klar til at fremføre deres musik, foran et veloplagt publikum! Så kom indenfor og blive beriget med en musikalsk oplevelse, udover det sædvanlige 

Muffis er stolte af at kunne præsentere følgende Artister:

Ingeline
Ingeline synger sine sange med en sjældent hørt lidenskab. Kun akkompagneret af sin guitar, tager den unge musiker dig på en tur rundt i sin poetiske verden med en dragende vokal og klingende fingerspil. Hun lader skuldrene falde ned, tankerne vandre og giver samtidig et træk på smilebåndet med sin jordbundne, jyske humor. 

@Kalik
Kalik er et horsensiansk punkrock band som blev dannet i 2005. Med tre udgivelser i bagagen, har gruppen spillet over hundrede shows i Europa. Med hurtige og upolerede sange som “Black Brain” og “Nothing There”, tager “Kalik” dig med på en tidsrejse tilbage til hardcore punkens spæde start i 80’erne, og efterlader dig med en eftersmag af ska og noget nyt. 

Hoeligans
Rockbandet Hoeligans har eksisteret i knap 2 år. Bandet forsøger at konstruere et nyskabende lydbillede i en traditionel rock-konstellation, uden overdreven brug af effekter og elektroniske elementer. Bandet vil altså med simpel lyd udforske rockens grænser gennem dynamiske og rytmiske variationer, suppleret af melodier der bevæger sig fra de skæve og mere udfordrende til de letspiselige og poppede. Teksterne er reflekterende og sætter spørgsmålstegn ved tilværelsens store og små øjeblikke.

Vi glæder os til at se jer! 
- Muffis kærlighed til alle ♥♥♥


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89