Semmane og Lisa Desirée

 onsdag 14. november 2018
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 50,00 kr.

 Forsalg: 50,00 kr.

Dette er vores første HverdagsLive arrangement og vi glæder os rigtig meget til at byde indenfor til en aften med 2 superfede kunstnere - vi lover god stemning og god musik!
Dørene åbner kl 19:00.
Koncert starter kl 20:00
Entré: 50,-

L I S A D E S I R É E
Lisa Desire´e er en kendt stemme fra det lokale musikmiljø i Silkeborg. Hun synger bl.a. i bandet ”Fredag” og har en række pladeindspilninger bag sig.
Lisa skriver ogsa° sine egne sange, som er stemningsfyldte fortællinger, der sætter ord pa° hverdagens vinkler og glidende overgange.
Lisa Desire´e medbringer en guitar og sin stærke og personlige vokal – og Jesper O. pa° bas, kor og rytmeboks.


S É M M A N E
Sidsel Ben 'Semmane' vandt i sine teenageår det danske melodigrandprix, men hun valgte hurtigt at finde sit dybere musikalske formål, og tog derfor på en rejse, hvor hun boede i Cuba, Spanien og USA i flere år. Hun er nu tilbage i Danmark og udgav sin første single "Nobody's Prey" i Januar 2018, som havde premiere på Huffington Post, fra sit nye soloprojekt Sémmane i samarbejde med det tyske label WWC Music. 

Senest har hun lige udgivet singlen Slippin’ ledsaget af en video optaget i Havana's krakelerede gader, blandet med forskellige dansestilarter: https://www.youtube.com/watch?v=ZS5PI4cKyGI

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89