Release Koncert - Witters Syndrom

 lørdag 17. november 2018
 Kl. 20:00 - 0
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 75,00 kr.

 Forsalg: 50,00 kr.

Pladerelease og koncert:
Witters Syndrom – Den Jord Vi Står På.

Varme og nærvær er nøgleordene, når Witters Syndrom fejrer udgivelsen af albummet ”Den Jord Vi Står På”. Albummet er blevet til hen over sommeren med hjælp fra i alt 39 lokale musikere. En del af dem vil være at finde på scenen på Rampelys, sammen med Syndromets to faste bestanddele – Mads Witter (guitar og keyboards) og Troels Witter (guitar og vokal). Trods sin unge alder har Mads Witter både skrevet en del af sangene og produceret albummet, og han vil i løbet af aftenen vise prøver på sit helt særlige talent – både på tangenter og strenge.
Witters Syndrom er dansksproget progressiv rock, der bevæger sig fra folkemusikkens forstæder til noget elektronisk og væsentligt tungere. Teksterne er stærke poetiske billeder af livet her og nu, på godt og ondt.

Mads og Troels Witter får selskab på scenen af to hold – først Allan Østerdahl, Christoffer Holm Clausen og Rasmus Sitarz – og derefter Tobias Jakobsen, Simon Bak Agerskov og N.P. Nielsen.

I forbindelse med releasekoncerten kommer den lokale pladehandel RecordMickey.dk også på besøg og udstiller blandt andet et udsnit af de mange udgivelser, som Silkeborgs blomstrende musikliv står bag.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89