SUE FOLEY (USA)

 lørdag 23. november 2019
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 200,00 kr.

 Forsalg: 170,00 kr.

SUE FOLEY - "The Ice Queen"
har en helt fantastisk intens udstråling, når hun med lyserød guitar og rusten vokal fremfører sin musik.

Sue Foley er en prisbelønnet musiker og en af ??de fineste blues og roots kunstnere, der tournéer i dag. Foley tilbragte sin tidlige barndom i Canada, fascineret af sin fars guitar og startede sin professionelle karriere som seksten årig.

Som enogtyve bosatte Foley sig i Austin, TX og blev optaget i Antone’s-den anerkendte blues-label og den historiske natklub, der også hjalp Bl.a. Stevie Ray Vaughan med at starte karrieren. Med hendes første udgivelse, Young Girl Blues, viste hun hurtigt sine unikke talenter som en dygtig bluesguitarist, inspireret sangskriver og fængslende vokalist.

I 2001 vandt hun den prestigefyldte Juno Award (canadisk equivalent af Grammy) med sin cd, Love Coming Down. Foley har også opnået mange nomineringer ved Maple Blues Awards (sytten) og har optjent tre Trophees de Blues de France.

I år er hun nomineret til ikke mindre end 6 Maple Blues Awards bl.a. som ”Entertainer of the year” og i USA er hun nomineret som Bedste kvindelige blues artist og hendes album "The Ice Queen", hvor bl.a. Billy F. Gibbons (ZZTOP) og Jimmie Vaughan medvirker.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89