My Only Friend/NP At The Banishing Point/Cant' Heat

 lørdag 15. december 2018
 Kl. 20:00 - 23:30
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


Det er blevet vinter og kulden har for alvor taget fat, Derfor inviterer musikforeningen Muffis dig indenfor, i varmen, på byens hyggeligste spillested. Årets sidste Lige På Og Rå, står for døren, og byens flotteste barteam står klar til at servere lækre, kolde og billige drikkevare, til jer. Dygtige, talentfulde musikere er klar til at fyre den af, foran et veloplagt publikum. Det bliver en fest, uden lige! 

På programmet er vi stolte af, at kunne præsentere følgende artister:
My Only Friend

NP At The Banishing Point
- rå rock uden pis!
Højspændt energi, dyster stemning og nerve; du kommer ikke til at sidde stille, når NP At The Banishing Point sender bølger af rå smadder-rock din vej! Solid musikerfaring i rygsækken fra NP Nielsen - kendt fra blandt andre The Kandidate og Disrule. For elskere af hård, kompromisløs rock-musik. Vokalen, sangskrivningen og de fede riff er i højsædet – og det kan man mærke som lytter i denne blanding af heavy metal, punk, blues og groove-drevet stoner-rock. 

Can't Heat
Can’t Heat er som navnet antyder et Canned Heat Jam Band. Bandet udforsker Canned Heats improviserende tilgang til bluesmusikken, men snyder ikke publikum for nogle af deres mest berømte klassikere. Medlemmerne i bandet er garvede musikere fra Silkeborg og Aarhus, som denne aften vil forsøge at genskabe noget af magien fra Woodstock, bare på minde syre. En blues tid er en ærlig tid. Don’t forget to boogie.


Mere info vil blive annonceret løbende!
Vi ses! - Muffis love ♥♥♥


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89