Generalforsamling + koncert med The Sidetrackers AFLYST/UDSAT

 lørdag 14. marts 2020
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 150,00 kr.

 Forsalg: 125,00 kr.

Sidetrackers

Nyt band med gamle kendinge ser dagens lys.

Sidetrackers boltrer sig i blues og roots og udgav debutalbummet “Live in the Studio” i april 2019.

Sidetrackers er lyden af slideguitar, Hammondorgel, rock’n’roll-piano og trommer. Trioen byder på både egne kompositioner og udvalgte bluesklassikere. De er ikke bange for indimellem at gå til kanten af konventionerne og syre ud med wah-wah-pedalen i sving eller kaste sig ud i et melodisk instrumentalnummer. Den 29. april 2019 udkom debutalbummet “Live in the Studio”. Som navnet antyder, er det musikken indspillet live – råt for usødet. Nogle numre har fået ekstra længde, fordi det var det, der skete, da bandet spillede i studiet. Mange af numrene er således skabt i øjeblikket som en hyldest til den kollektive band ånd og glæden ved det spontane sammenspil.

Albummet er indspillet i Jønsson Studiet. Sidetrackers består af Martin Jønsson, orgel, piano, kor, Martin Blom, guitar, vokal, og Svend Eeg, trommer, kor. Med Sidetrackers leverer de en cocktail af blues, roots, swamp, funky New Orleans-sager, rock ’n’ roll, lyriske lækkerier, growlende Hammondlyd, snavset slideguitar a la Elmore James og godt med shuffle-groove i trommerne. På Sidetrackers’ repertoire er sange og instrumentalnumre skrevet af Martin Blom - eksempelvis “Night Wind”, “Time Likes To Slip Away” og “Bloms Shuffle”. Samt udvalgte bluesklassikere, der i Sidetrackers udgaver får en ny sound og stemning. Blandt andre “Rollin’ and Tumblin’”, “Nobody’s Fault But Mine” og “Why Are You So Mean To Me”. Også Dylans “Gotta Serve Somebody” dukker op på sætlisten.

Sidetrackers er:
Martin Jønsson har spillet med blandt andre Johnny Madsen, Ivan Pedersen, Anders Blichfeldt, Peter Belli og Rock Nalle og har tidligere stået i spidsen for Martin Jønsson Organ Combo (sammen med blandt andre Mike Andersen). Han har tidligere arbejdet sammen med Martin Blom med projektet Bloms Band for ti år siden samt Martin Bloms soloudgivelse ”Crossing The Water” (2014), hvor Martin Jønsson medvirker og er tekniker/producer. Aktiv i en lang række bands og indehaver af Jønsson Studiet.

Martin Blom er guitarist og sanger i det 30 år gamle og stadig meget levende blues & rootsrockband Trouble Cats, aktiv med Martin Blom Trio, der udgav EP i 2018, har udgivet flere soloalbum (“Crossing The Water”, 2014 og “Sange fra ødekirken”, 2016), spiller duo med mundharpespiller Henrik Hansen og er guitarist i koncertfortællingerne “Cash i kirken” og “Cohen i kirken”.

Svend Eeg, trommer, spiller i blandt andre instrumentalbandet Tabasco Beat og UNDERTOWdk. Han og Martin Blom har tidligere spillet sammen i trioen Dont’ Mess i 90’erne (sammen med bassist Niels Nello Mogensen) og Trapez i 80’erne. Svend Eeg spillede også med Bachelor Boys og Mell & Shaky Legs.

Lyd: Lyt til hele albummet her på promo playeren: https://promo.theorchard.com/eAAxQlEN3RNHfX0pcrOo

Find det også på alle streamingtjenesterne.

Video: Se video fra studiet http://sidetrackers.dk/video/

Web: www.sidetrackers.dk Facebook:

https://www.facebook.com/Sidetrackers-897041953960944/

Vedr. Generalforsamling samme dag/aften henvises til foreningens hjemeside www.bsharp.dk

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89