EmmaDop + Northfield

 onsdag 15. maj 2019
 Kl. 20:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 50,00 kr.


Dørene åbner kl 19:00.
Koncert starter kl 20:00

Entré: 50,-

PROGRAM:

20:00 / NORTHFIELD
Onsdag den 15 maj kan du på spillestedet Rampelys opleve den 22-årige sanger og sangskriver Simon Nordmark der under kunstnernavnet Northfield udgav sin første EP - Looking Through The Lens - i slutningen af 2018. Udgivelsen blev blandt andet anmeldt af Midtjyllands Avis som gav den 5 ud af 6 stjerner og kaldte lyden for tidløs og vellydende med en lovende fremtid. Til at producere pladen havde Nordmark slået sig sammen med den silkeborgensiske musiker og producer “Mike Hecchi” som nyder international anerkendelse: “Jeg producerer normalt ikke upcoming kunstnere, men jeg så et kæmpe stort potentiale i Northfield og blev nød til at hjælpe så lysende et talent på vej”, siger Hecchi. Selve lyden vil Nordmark selv beskrive som at være legende, eksperimenterende og at han er en kunstner som ikke er bange for at bryde konventionerne indenfor moderne pop musik.
Northfield har før varmet op for bands som “Virgin Suicide” og "Sonja Hald” og trækker selv tråde til danske bands som Kashmir, Mew og Saybia.
Northfield arbejder lige nu på at indspille deres næste EP som eftersigende udkommer i slutningen af 2019.

21:00 / EMMADOP
Popgruppen EmmaDop, lyder som bølgerne der skyller ind over en plastic beach, hvor der bliver lavet plastic beats, under den let lyserøde aftensol.
De siger selv, at de har et helt blinkende univers' hemmeligheder at afsøge og at de drømmer om teenage-lykke, farvet LED-lys og duften af bål om natten.
EmmaDop optrådte på sidste års SPOT Festival og P3vært Stine Rosenfeldt udtaler, om sangen What we may love: "Den er fuld af svævende synthesizere, der luner din krop." "- og for hvert skridt du tager, vokser der sig små blomster op, som vokser sig store rundt om ørerne på dig.”

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89