Talentfulde, upcoming musikere - Lige På Og Rå

 fredag 1. november 2019
 Kl. 20:00 - 23:30
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


!KOM NÆRMERE, KOM NÆRMERE!! Muffis, inviterer, endnu engang, indenfor på byens hyggeligste spillested. Byens flotteste bartendere er klar til at servere kolde, lækre og billige drikkevarer, til de mange tørstige gæster. Talentfulde, upcoming musikere er klar til at fremføre deres musik foran et veloplagt publikum!
______________________________________________________

!!ENTRÉ: 40.-!!
!!DØRENE ÅBNER 19.30!!
______________________________________________________

I Muffis hylder vi diversitet en og mangfoldighed. Det afspejler sig tydeligt i aftenens program, som byder på alt fra smuk singer-songwriter, til hårdtslående metal. Man kan roligt sige, at der er lidt til gården og lidt til gaden. Så sæt kryds i kalenderen, og kom ind og få en koncertoplevelse, du sjældent vil glemme!

Muffis er stolte over at kunne præsentere følgende artister:

KALI
KALI er et progressivt metalcore band fra Aarhus. Med inspirationer fra blandt andet internationale navne som Gojira, Demon Hunter, Meshuggah, Slipknot og Breaking Benjamin, samt lokale kræfter som Unseen Faith, Polars Collide og Møl, leverer KALI et gennemtænkt mix af skønheden og udyret

Kuko De Kobra
Med et par flot modtagne albums i bagagen og airplay på bl.a myRock og P4 er Kuko De Kobra et virkeligt godt bud på hvordan hårdere rock stadig kan lyde ganske friskt adskillige år efter genrens storhedstid. Når bandet holder hof slænger den gode, ørehængende melodi sig i tronen som konge, mens det tunge riff er fuldt ud tilfreds med at agere kronprins. De solide, slidstærke sange er skabt med en stor kærlighed til især 70ernes og 90ernes hårde rock, men favner bl.a også den klassiske singer/songwriter tradition, elektrisk blues, en flirt med det semi-psykedeliske, power pop samt spor af punk, noise rock og andet godt. Live er Kuko De Kobra en power trio, hvor der er plads til at strække ud og jamme.

Ordinary Names
Ordinary Names er en god blanding af en blød stemning fra pop, dybden i teksterne fra indie, samt den lækre feeling fra country. Duoen består af et hold venner der elsker at lave musik fra bunden sammen, så I kan forvente blødt, lækkert og hjemmelavet musik fra start til slut.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89