Upcome præsenterer - Grobund Bandakademi

 fredag 10. maj 2019
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: 4 bands fra Grobund Bandakademi

♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)
Ingen aldersgrænse
Altid billige bajere (bar 18+)
♥♥♥

De fire bands fra Grobund Bandakademi er:

BASELØS er et band med rødder i Aarhus, bestående af 5 medlemmer. Musikken spænder over en bred vifte af genrer, fra alternativ rock til pop og jazz. Med originale numre der varierer fra langsomme sjælfulde sange, til hofteskadegivende dansemusik, har Baseløs noget at tilbyde enhver.

HOELIGANS er nyskabende i en traditionel rock-konstellation. Dynamikken er i centrum, og rockgenrens grænser bliver udforsket gennem nytænkende kompositioner og rytmiske variationer, suppleret af en drømmende, men stålfast vokal. De både reflekterende og oprørske tekster bliver på live-scenen udtrykt gennem et sceneshow, der svinger fra det intense og følelsesladede til det energiske og fandenivoldske. Hoeligans er kort sagt for dig, som vil have pulsen op og fyre den af, men samtidig mindes om at passe på dig selv og dine medmennesker.

NOOR er et band bestående af syv unge mennesker som spiller musik med inspiration fra især soul og funk. Deres dansk sprogede tekster rammer hele følelsesregisteret, og river lytterne med ind i NOORS atmosfære.

INBETWEEN DAYS er fem lokale Aarhus drenge der spiller alt fra funk til indierock. Til en 'In Between Days' koncert kan du forvente at bevæge til noget funkrock & headbange til nogle indie-bangers

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89