Psykedelisk rock og tungt hiphop, FACADEN

 lørdag 2. marts 2019
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


Årets første Lige På Og Rå står for døren, og vi ser frem til en brag af en aften! Muffis byder velkommen indenfor, på byens hyggeligste spillested. Det lækreste bar-team i byen står klar til at servere, kolde, lækre, billige og velsmagende drikkevarer til jer, og en håndfuld talentfuld musikere, har været i øvelokalet, for at sikre jer en fantastisk koncertoplevelse. Musikken strækker sig over et bredt genrespektre, hvor der vil være både psykedelisk rock og tungt hiphop, på programmet.

Muffis er stolte af at kunne præsentere følgende musikere:

Facaden
Den aarhus-baseret rapper, fra Silkeborg, Facaden ramte i 2017 for alvor den danske hiphopscene med albummet ”Smøger, Sex Og Kaffe” og har derudover udgivet en række stærke singler i løbet af 2018 og senest udgav han sin nyeste single Gør Det Godt 15. februar 2019. Igennem tiden er det blevet til mere end 100.000 streams alene pa° Spotify. Bag Facaden findes historien om en ambitiøs og talentfuld rapper, der startede sin karriere med et USB-stik og en tra°dløs mikrofon. Nu erobrer han livescenen sammen med et dygtigt, rutineret og legende tremandsband, der gør Facadens optrædener til en hiphopoplevelse i særklasse. Flowet er knivskarpt, teksterne komplekse og attituden er ha°rd, men altid med et glimt i øjet.

Moroccan Roll
Moroccan Roll (More Rock & Roll), er en trio bestående af 3 garvede musikere fra det mørkeste Jylland, eller ihvertfald Jylland.
De henter inspiration i Mötorhead, Metallica, Hawkwind, Corrosion Of Conformity og blander det i en coctail af hårdt slående heavy rock med skrigende guitar, buldrende bas og trommer der får ørene til at synge i et par dage bagefter.
Moroccan Roll består af: Anthony Coulson - bas og vokal, Åge Strandgaard - trommer og vokal og Peter Fredlund - guitar.

Val dé Rosa
Val dé Rosa er en Trio der har spillet sammen i ca 3 år. De spiller rock, folk, Crontry, soul og lader sig inspirerer af navne som de har en forkærlighed til: Noora Noor, traffic, Creedence Clearwarter Revival, Jimi Hendrix, Linda Ronstadt m.f.
Se mindre

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89