RAIN - Cellophane Flower - Support: Daatbn

 fredag 29. marts 2019
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 100,00 kr.


RAIN - DK er et pulserende indierock band fra København med inspiration fra 80’ernes new wave og brit pop. Cellophane Flower er en dunkel hybridrock kvartet fra Aarhus som kultiverer det tungsindige og gør det ørehængende.

? DØR: 20:00
? KONCERTEN STARTER: 21:00
? FORSALG: 50,-
? ENTRÉ I DØREN: 60,-

RAIN - DK fanger den nostalgiske 80’er new wave med lunatiske guitarmelodier, tidevandsvokaler og vandtætte trommebeats, som centraliserer energien fra det svedende dansegulv til deres koncerter. De købenavnsbaserede venner, som også har rødder i Silkeborg, spillede deres første koncert til Emergenza i 2018 og var så populære, at de endte i finalen, hvor de skulle optræde til en kæmpe koncert på Taubertal Festival i Tyskland i august. Et år, to håndfulde koncerter og to festivaler senere står RAIN nu klar i Silkeborg til at bade jer i et skumbad af britpop og 80’er nostalgi.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2ajayhWn0nY6I5vmBSTZ0o
KarriereKanonen: https://www.dr.dk/musik/karrierekanonen/artist/rain?fbclid=IwAR2soMwN56I5unau4wDpAowkuEKgVG6JICa5twICIP1AEnBp2eq1F2dm2lQ

Cellophane Flower dyrker melankolien og i et popsynthunivers med svævende guitarriffs og galloperende beats, hvor at det dystre har sin rodfæstelse i musikken. De unge aarhusianere står bestemt ikke stille og har med et modtaget legat fra DMF, optaget og indspillet deres to første singler ”Down The Line” og ”Before My Eyes” i 2018 med tilhørende medieomtale i Bands of Tomorrow, Aarhus Echo, Studenterhus Aarhus mm. Med alle de inderligste følelser dunkende i musikken indtager de nu Silkeborg og inviterer dig ind i din egen skrøbelighed.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/12gy9xHOZT8O7iBT5ip2Qn?si=LJZpQ-ArSR67CJuKfVz8Ag
Soundcloud: https://soundcloud.com/cellophaneflowerdk

Support: Don't Ask About The Bandname
I 2017 var tilmeldte 5 unge mennesker sig på årets Musikstarter Camp Silkeborg, hvorefter de mødtes på Silkeborg Ungdomsskole og til sidst blev til et band. De er ligeså stille gået fra den velkendte musik til at komponere noget selv, men for DAATBN er det vigtigste, at performance-delen er i top og det er fedt, det som de spiller. Mød, og tag godt i mod, dem d. 29 marts på Rampelys!

Facebook: https://www.facebook.com/daatbnofficial/

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89