Riverboat Jazz Festival

 fredag 28. juni 2019
 Kl. 19:00 - 0
 Døren åbnes kl. 18:00
 Gratis adgang.

GRATIS ADGANG

Avalon Jazz Band

Tatiana Eva-Marie (voc),  Duved Dunayevski (g), Roberto Gervasi (Accord),  Leigh Barker (b), + Special guest to be announced on violin.

Avalon Jazz band er ambassadør for parisisk hot jazz i USA og internationalt. Oprettet i New York i 2012, har bandet spillet på de mest berømte steder i byen og rundt om i verden. Avalon Jazz Bands musik er inspireret af den parisiske jazzscene fra 1930'erne og 40'erne, hvis særlige lyd blev gjort populært af Django Reinhardt og Stéphane Grappelli. Bandet spiller de amerikanske standarder, der er populære i Frankrig i den periode, men også sange af franske komponister påvirket af den nye lyd kaldet «jazz». Udover det laver Avalon Jazz Band også original musik, med deres eget bud på hvad moderne swing kan være, og blander deres frankofonkultur med den amerikanske.

Drew Davies plays Louis Jordan, UK/F

Swing,Jump-Jive, Blues

Drew Davis (sax, voc), Cesar Pastre (pn), Jean Marc Labbe (barsax), Kevin L’Hermite (dr), Thomas Mestres (trp), Xavier Nikqib(b).

Med mere end udgivelsen af 20 LP/CDer og 1000 koncerter bag sig i eget navn og som solist, besluttede Drew Davis at samle toppen af Europæiske dedikerede musikere.med det formål at spille musik inspireret af en af de helt store jazz og rhytm’n blues ikoner: Louis Jordan.Dette 6 mands band har optrådt med stor succes på nogle af Europas førende jazz festivaler og vi byder dem ny velkommen til Riverboat med deres eget slogan. ’Let the good times roll!’.

Dr. Brass, NL

Jump-Jive, Second-Line, Blues

Robin Rombouts (trp), Koen Smits (trp), David Romanello (sax), Martijn Brants (trb), RalphDette otte-personers brassband er kendt for deres energiske shows og udstråling!  Repertoiret er en god blanding af gode jazz numre, akustiske versioner af popmusik og egne jazz arrangementer. Den smitsomme drengede entusiasme og sjov fanger publikum. Dette blandet med stor musikalitet og gode arrangementer gør Dr. Brass til et populært bekendtskab, hvor end de optræder.


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89