Riverboat Jazz Festival

 lørdag 29. juni 2019
 Kl. 19:00 - 0
 Døren åbnes kl. 18:00
 Gratis adgang.

GRATIS ADGANG

Hot Club Aarhus

Gypsy jazz, swing

Theresa Schæfer (voc), Aksel Kaas (g), Mathias Søndergaard (g), Thorbjørn Kaas (b)

Hot Club Aarhus er et musikerfællesskab med base i Aarhus. Navnet “Hot Club Aarhus” er en  reference til orkestret “Quintette du Hot Club de France” der med Django Reinhardt og Stéphane Grappelli i spidsen i 1930’erne populariserede denne særlige stilart, der blander den traditionelle europæiske sigøjnermusik med amerikansk swingmusik.

Avalon Jazz Band

Tatiana Eva-Marie (voc),  Duved Dunayevski (g), Roberto Gervasi (Accord),  Leigh Barker (b), + Special guest to be announced on violin.
Avalon Jazz band er ambassadør for parisisk hot jazz i USA og internationalt. Oprettet i New York i 2012, har bandet spillet på de mest berømte steder i byen og rundt om i verden. Avalon Jazz Bands musik er inspireret af den parisiske jazzscene fra 1930'erne og 40'erne, hvis særlige lyd blev gjort populært af Django Reinhardt og Stéphane Grappelli. Bandet spiller de amerikanske standarder, der er populære i Frankrig i den periode, men også sange af franske komponister påvirket af den nye lyd kaldet «jazz». Udover det laver Avalon Jazz Band også original musik, med deres eget bud på hvad moderne swing kan være, og blander deres frankofonkultur med den amerikanske.

PS Swingband

Traditionel, swing, Hot Club de France
Esben Kjær (vi), Kim Mauritsen (g), Torben Nickelsen (b), Per Sørensen (g)

Kendetegnende for dette orkester, der har spillet over hele Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland er en smittende spilleglæde, spontane indfald og en indbyrdes dynamik, der kan mærkes udover scenekanten. Der venter tilhørende nogle spændende improvisationer fra en elegant violin fremført af Esben Kjær såvel alene som i samspil med Kim Mouritzens melodiske og fantastiske guitarspil.

http://riverboat.dk/da/programArr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89