ALD Studiet - Mirror to the Moon - Mudbugs

 fredag 5. april 2019
 Kl. 20:00 - 23:30
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


Det er igen tid til at muffis inviterer folket indenfor, på byens hyggeligste spillested, til endnu en omgang Lige På Og Rå. Byens lækreste barteam står klar til at servere kolde, velsmagende og billige drikkevarer. Ikke nok med det, er det nogle friske og talentfulde musikere, som har været i øvelokalet, og er klar på at fyre den af, foran et veloplagt publikum. Vi byder indenfor til en aften der byde på lidt af hvert. Vi har alt fra frisk Hiphop til klassisk bluesrock til energifyldt Rock n' roll på programmet.
Muffis er stolte af at kunne præsentere følgende Artister:
Mirror to the Moon
Mirror to the Moon er et rockband bestående af 4 gutter fra Silkeborg. Med indflydelser som Red Hot Chili Peppers, Muse, Nothing But Thieves og Radiohead, inkorporerer vi både rock, indie og funk, samt elementer fra blandt andet rap og grunge i vores sange. Alt dette leveres med en energifyldt og nærværende sceneoptræden der får selv mormor til at vippe med hovedet. Som deres venner siger: ”De er faktisk ret gode”.

ALD studiet
Et spændende HipHop/Rap kollektiv med base på lupinvej. En flok talentfulde rappere, som består af både kunstnere og grupper, er gået sammen om at lave en fælles koncert, hvor høj energi er nøgleordet. De kommer til at brænde scenen ned, i bedste forstand!

The Mudbugs
Klassisk Bluesrock

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89