Lige På Og Rå / Fears Unfolding - Kokain - Scatups

 fredag 3. maj 2019
 Kl. 20:00 - 23:30
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 40,00 kr.


Muffis er stolte over at kunne invitere byens bedste publikum indenfor på byens hyggeligste spillested! Danmarks flotteste barteam er, som altid klar til servere kolde, velsmagende og billige drikkevarer, og en håndfuld dygtige musikere er spændte på at fremvise den talentmasse der ligger og gemmer sig. Det bliver en aften i heavyrockens tegn, så få bestilt tid til en massør, for der er garanti for at nakken er øm, dagen efter!

DØRENE ÅBNER 19.30
ENTRÉ: 40.-

Muffis er stolte over at kunne præsentere følgende artister:

KOKAIN
De spiller smadder som altid. En flok velkendte gutter fra Silkeborgs metalmiljø, er gået sammen dette nye projekt. Vi har tidligere set dem i forskellige foranstaltninger. Bland andet Cock Rocket, som har indtaget scenen ved flere lejligheder. Nu laver de punk!
Det går hurtigt. Det er råt. Det er nådesløst. Det er KOKAIN.

FEARS UNFOLDING
Fears Unfolding spiller melodisk heavy metal med progressive og moderne elementer, og henter inspiration fra metallens spæde barndomsdage. Metal som både morfar og den unge thrasher kan headbange til! Bandet har base i Aalborg og består af Mads G. (guitar), Teodor G. (guitar, vok), Mads H. (trommer) og Rafal M. (bas, vok). De er pladeaktuelle med deres debut "From The Ashes".

SCATUPS
En nyt, ungt og spændende band fra Silkeborgs metalmiljø, har begivet sig ud fra grotten. Med tonstunge beats og dybe vokaler, skaber bandet en original stemning, og sætter lytterne i trance. Trioen henter Inspiration fra genrer som doom/stoner og post-punk. Bandet drager også inspiration fra mange forskellige bands bl.a. The Wytches, Drenge og Iceage.

Vi glæder os til at se jer!

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89