Abekejser - Release Koncert // HverdagsLive

 lørdag 2. november 2019
 Kl. 20:00 - 00:30
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 75,00 kr.

 Forsalg: 50,00 kr.

Forsalg: 50,- //Skriv "NAVN + (antal billetter)" til HverdagsLive på Facebook//

Dørsalg: 75,-

Abekejser er et nyt skud på stammen fra toppen af det aarhusianske musikmiljø. Fem musikere med delt bagland i jazz og worldmusic samt en stærk profil på den elektroniske scene, Rasmus Fisker, er gået sammen i et kompromisløst projekt, der sparker benene væk under lytteren. 
Med udgangspunkt i stærke beats akkompagneret af både trommer og elektronisk drum machine overbygges der med en stor sound af synth bas, synthesizers og effektrige guitarlyde. Stærke beats, lyriske akkorder og betagende melodier. Med alt dette skaber Abekejser associationer til kunstnere som bl.a. Jaga Jazzist, Steve Reich og Flying Lotus. 

De fem musikere er alle aktive i det aarhusianske musikmiljø, har givet talrige koncerter med et bredt spektrum af projekter og artister og har spillet sammen i mange år på kryds og tværs. Jon Døssing Bendixen, Adrian Christensen og Frederik Emil Bülow er alle medlemmer af Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet, der sidste år vandt en DMA-pris som ”årets nye jazznavn”. Ud over det har Jon Døssing Bendixen og Jeppe Lavsen spillet og udgivet i duoen Frost. Bandets sidste medlem Rasmus Fisker har udgivet musik i eget navn på pladeselskabet Clang. 

Selv om Abekejser er en relativ nystartet gruppe, er ambitionerne skyhøje. Med sublime musikalske færdigheder samt musik, der appellerer bredt og internationalt, er det Abekejsers intention at skabe broer mellem den instrumentale musik og den populære mainstream-musik.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89