Asger Lathing og Aztek

 fredag 18. oktober 2019
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: Asger Lathing og Aztek ♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21 Entré 40 kr. (billetter sælges i døren) Ingen aldersgrænse Altid billige bajere (bar 18+) Asger Lathing er en kunstner der hovedsageligt beskæftiger sig med de selvkonstruerede genrer “parkeringskælderrock” og “psykedelisk baghavejam”. Sangene handler om alt og intet, (måske mest intet), med ofte melankolske undertoner. Han har udgivet musik på Soundcloud igennem nogle år, og har for nyligt udgivet en single, som en teaser til det kommende album. Så kom og giv et lyt, når Asger optræder den 18 oktober på Rampelys, blot ham selv og en guitar, hvor han vil spille sine egne numre, gamle som nye.
Aztek er et upcomming aarhusiansk/aalborgentisk alternativt rockband, der startede i 2015. Lyden kan beskrives som storslået eksperimenterende, der skiftevis præges af buldrende distortion og fredsommelige åndehuller. Aztek udgav d.24. Aug. deres 2. studiealbum “Perfect Imbalance”, der blandt meget andet gav plads til to singler på “New Nordic Friday”s spotifyplayliste og 4 stjerner fra musikmagasinet Rockzeit der skrev:”Perfect Imbalance en glimrende udgivelse, som helt sikkert vil finde vejen til mit anlæg fremover. Den egner sig fint til de stunder, hvor man bare trænger til behagelig og kompetent udført vellyd”.
D.31.maj. udkom den nye single "Darkest Hour", som er blevet taget rigtig godt imod indland, som udland. I øjeblikket er Aztek aktuelle med singlen "Delirious" der udkom d. 18. aug.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89