Phaidon + Venus Future

 fredag 13. december 2019
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: Phaidon + Venus Future

♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)
Ingen aldersgrænse
Altid billige bajere (bar 18+)


PHAIDON:
Phaidon udspringer af et indadvendt og personligt singer-songwriter-univers, der udfoldes med et storladent lydbillede og skarpe grooves. Gruppens fire medlemmer søger sammen at forene synth-rock og melodiøs indiepop med dynamikfyldte kompositioner. Alt dette bliver ledt af en mørk, inderlig vokal, som formidler følelsesladede sangtekster.

Mathias Egholt Rasmussen (lead-vokal, guitar)
Rasmus Rosenkvist Thomsen (synth)
Jesper Dyrholm Thomsen (bas)
Jonas Rosenvinge Damsgaard (trommer)


VENUS FUTURE:
Venus Future blev dannet i 2018 og er bestående af 5 bandmedlemmer, der henholdsvis kommer fra Aarhus og Aalborg, hvor de ofte har optrådt begge steder. Genren er en speciel type af alternativ synthesizerrock, som især er præget af skæve elementer som brug af tværfløjte, og lead-synthesizers, men samtidig også de meget melodiøse melodier og letgenkendelige tekster. De største inspirationer for bandets kompositioner er bands som Talk Talk, Kashmir og Muse.

Sangene er alle duetfremført af de to forsangere Baldur og Naya,
hvor pianist, keyboardspiller og synthspiller: Oliver, både benytter sig af vocoder og talkbox, hvilket er med til at give et spacey univers, der dog altid rytmisk er fastholdt af de to medlemmer Aske og Villiam, som henholdsvis står bag trommer og bas.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89