Upcome præsenterer PENNY POLICE + GRETA

 fredag 6. marts 2020
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: Penny Police og GRETA
♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)
Ingen aldersgrænse
Altid billige bajere (bar 18+)

PENNY POLICE:
Penny Police formidler et helt særligt nærvær på scenen med en kærlighed til musikken så indgroet, at den bliver et spejl for publikum og gør hende og hendes musik tidløs og interessant for både unge og gamle og ikke sjældent efterlader en tåre i øjenkrogen hos publikum. Live bliver hun bakket op af et fænomenalt spillende band som smitter med deres spilleglæde og rører med deres fintfølende evne til at gribe og være i det musikalske øjeblik.
Oplev Penny Police der lige nu glitrer stærkt i og nærværende i det danske musiklandskab med adskillige mangestjernede anmeldelser af sin dugfriske smukke plade ”Be Lucky” (sep 2019), som også har opnået airplay på anerkendte radiostationer som BBC 6 Music, Radio X og ikke mindst herhjemme med stor opbakning fra bl.a. P6 Beat.

GRETA:
Tyske GRETA drager dig med ind i sit helt eget univers af drømmende synthpop med sans for 80’erne men blikket rettet mod fremtiden. Musikken er både svævende og groovy med en kerne af naturligt strømmende melodier, foranderlige harmonier og Gretas luftige og udforskende vokal i centrum. GRETA har siden sine første officiel koncerter på dette års Spotfestival fået en del positiv medvind på vejen for både udgivelser og live koncerter. I oktober udgav hun sin debut EP, der samtidig er den første del af hendes album ‘Ardent Spring’ som forventes at blive udgivet i løbet af 2020. Albummet er produceret i samarbejde med den norske producer FARAO i Berlin.

GAFFA SKRIVER:
Bløde stemmer deler rampelyset:
Gaffa ????? (Radar, Aarhus, okt 2019): ”Dagens to hovedpersoner har på mange måder enormt meget til fælles, og alligevel fremstod de i aftenens forskellige set-ups som to unikke og så godt som færdigbagte kunstnere. Hvor GRETA er frem er Penny Police mere fra side til side, og det er lige, som det skal være. Begge indtog de rummet med en kærlighed til musikken så indgroet og nærværende, at den blev et spejl for publikum og resten af aftenens kollektive sindsstemning.”

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89