Blues Jam (Fri Entré) FLYTTES!

 søndag 6. september 2020
 Kl. 14:00 - 0
 Døren åbnes kl. 13:30

Copenhagen Slim (DK) Ikke helt et one-man-band, men fan`me tæt på! "Copenhagen Slim" som han kaldes når han turnerer i Tyskland, Sverige, Norge, Schweiz, Holland, Belgien eller andre steder i verden, spiller både guitar, mundharpe, synger fantastisk med en - old school - og samtidig unik klang samtidig med at han holder beatet kørende med fodtøjet.

Han er for nylig vendt hjem fra Australien hvor han leverede 19 solokoncerter i staterne New South Wales og Victoria, med optrædener på Echuca Bluesfestival i Sydney og Melbourne mfl., som den første Danske blues og Roots artist nogensinde (så vidt vi ved).

Nisse Thorbjørn er inspireret af, men ikke "lænket til" blues'en. Man hører både bluegrass og elementer af americana og folkemusik i hans lyd og arrangementer, hvilket helt klart er til hans fordel og måske også er noget af det der medvirker til at man aldrig keder sig til hans koncerter. Nisse turnerer en hel del solo, som en del af sin kvartet "Copenhagen Slim Band" og med projektet "Robert Johnson Tribute", som B`Sharp kunne stifte bekendskab med i efteråret 2018 på Rampelys.

En opfordring til alle, såvel musikere som publikum - at møde op til en hyggelig eftermiddag.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89