Northfield // Support: Don't Ask About The Bandname

 fredag 6. november 2020
 Kl. 20:00 - 22:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 75,00 kr.

 Forsalg: 60,00 kr.

Fredag den 6. november er der release-koncert for Northfields nye album “An Enchanted Waste Of Love”. Bag navnet Northfield gemmer sig den 23-årige multi-instrumentalist og sangskriver Simon Nordmark fra Silkeborg. Northfield har blandt andet spillet support for Virgin Suicide , Celestial Son , Sonja Hald og senest det brandvarme band Barselona .

Med stor inspiration fra artister som Kashmir, Mew, Tim Christensen og Saybia, som alle har en forståelig men også unik lyd, skaber Northfield en tidløs lyd, som blidt flyder mellem forskellige genrer og skaber sit eget liv.

Nordmark brugte det meste af 2019 på at rejse rundt i New Zealand for inspiration og indspillede senere hen i Mørkværk Studio i Aarhus. Udgivelsen som er kommet ud af dette er mini-albummet “An Enchanted Waste Of Love” som Nordmark beskriver som værende mere pop-inspireret i form af struktur og lyd end debut-udgivelsen Looking Through The Lens.

Support: Don't Ask About The Bandname

Don’t Ask About The Bandname er bandet du ikke må gå glip af! Bandet leger med musikken fra den ene yderlighed til den anden, på tværs af genrer.
Silkeborg-bandet var for nylig i finalen i den legendariske DMF M8-konkurrence, hvor en samling af de mest talentfulde bands i regionen med musikere under 20 år dyster.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89