Go Go Berlin

 lørdag 13. november 2021
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 210,00 kr.

 Forsalg: 195,00 kr.

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. 
Ikke nok med det, så har bandet også skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig tour aktivitet i lande som Tyskland, Schweiz, Østrig, Holland, Belgien, USA, Indien og Kina.

I september 2019 præsenterede Go Go Berlin et musikalsk hamskifte på albummet ”The Ocean”, der viste en mørkere, mere elektronisk og ”clubbet” version af bandet. 
Albummet blev belønnet med en fem stjernes anmeldelse i Gaffa og 4 singler i rotation på DR P4 og P6.

Go Go Berlin har brugt tiden under Covid-19 lockdown på at indspille og udgive EP’en: ”Lyfe” der medførte 2 singler i rotation på DR P4. Bandet lover allerede, at der er mere ny musik på vej i løbet af 2021 og er nu mere end klar til at vende tilbage på de danske festivalscener med masser af ny musik på sætlisten.

Go Go Berlin har et helt specielt forhold til Silkeborg, da det var på den daværende højskole, Performers House, bandmedlemmerne mødte hinanden og det var i Silkeborg bandet gav nogle af de første koncerter – blandt andet på Rampelys. 

Support: Julie Ellinor

Julie Ellinor er en dansk kvindelig artist, som har en nerve og ærlighed i sine sange, der fanger din opmærksomhed. Det er alternativ pop med upolerede kanter, som hun nu er klar til at tage med sig rundt i landet.

Ellinor fortæller: ”Jeg begyndte at spille koncerter, lang tid før jeg begyndte at tage i et studie og indspille min musik, så det er på mange måder mit trygge element. Jeg føler mig allermest i live, når jeg står på en scene, og jeg glæder mig så vanvittigt meget til at komme ud og se folk i øjnene rundt omkring i Danmark”.

Julie Ellinor er lige nu aktuel med singlen ”Disarray”, der må siges for alvor at have introduceret den spirende artist for den brede befolkning. ”Disarray” røg direkte i rotation på DR P3 og blev Ugens Uundgåelige, men også P4 og P6 Beat har kastet deres kærlighed over den minimalistiske og mørke popsang. 


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89