Karenina og De Lyse Timer

 fredag 11. september 2020
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


UPCOME PRÆSENTERER: DE LYSE TIMER & KARENINA
♥♥♥
Dørene åbner kl 20, første band går på kl 21
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)
Ingen aldersgrænse
Altid billige bajere (bar 18+) 
***Med udgangspunkt i den aktuelle coronasituation vil der selvfølgelig tages hensyn de nødvendige forholdsregler***

DE LYSE TIMER
De Lyse Timer er i 2020 aktuelle med EP'en "Blanke Blå", som er ude digitalt og på 12" vinyl hos Target Records.
EP'en gik ind i top 20, på den danske vinyl salgshitliste, og fik store roser med på vejen, blandt andet fra Side33, der gav 5 stjerner og kaldte udgivelsen "Poetisk pop på balanceret rejse mellem romantik og den rå virkelighed". Gaffa kvitterede med 4 stjerner, under overskriften "Perfekt serveret drømmepop til de lyse timer".
Tidligere har De Lyse Timer ligget i toppen på P3's Barometerlisten flere gange med singlen "Blodmåne" fra debut udgivelsen "Under En Anden Sol" fra 2017, mens de med singlerne "Solnedgang", "For Alvor For Altid" og "Stille Dreng" fra "Blanke Blå" er blevet spillet flittigt på P4 i 2019/20.
Foruden frontmand Andreas Sorgenfrei, består De Lyse Timer af Claus Nielsen (trommer), Anders Emil Jensen (bas) og Maja Trampe (guitar/kor). Bandet kan i efteråret 2020 fanges live på en række spillesteder rundt omkring i landet, og arbejder sideløbende med koncerter på indspilningerne af næste udgivelse "Fra Vilde Grønne Højder", der ifølge Sorgenfrei bliver et fuldlængde album, og andet led i en farvet trilogi af udgivelser fra den københavnske pop-kvartet, der med "Blanke Blå" i 2020 har fået sit startskud.

KARENINA
På trods af sin korte tid på den danske musikscene, har Karenina både spillet til Tinderbox, Live Camp’en på Smukfest, Kløften Festival og Jelling Musikfestival. Tidligere har de også spillet på Made in Esbjerg og ageret opvarmning for større navne som Kellermensch, Annika Aakjær og Katinka. Bandet udgav i efteråret 2018 sin debut EP ”Under tiden”, der høstede gode anmeldelser hos både GFR og Musikblogger. 
Karenina forener det organiske med det beskidte og Lo-Fi elektroniske, mens der ubesværet strøs velovervejet, dansksproget lyrik henover. Musikken balancerer sig både tematisk og klangmæssigt mellem to modpoler: det euforiske og det melankolske. Netop følelserne er centrale i Kareninas musik, hvor man hurtigt mærker ordene helt tæt på. Bandet består af Anna Halkjær (forsanger/guitarist), Emil Mathiasen (bas/moog) og Jeppe Bredahl (trommer/samples). 
Se mindre

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89