Ghalia Volt USA

 lørdag 29. januar 2022
 Kl. 21:00 - 0
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 200,00 kr.

 Forsalg: 175,00 kr.

Det er simpelthen umuligt at komme udenom Ghalia Volt. Hun er en blues- stjerne i svøb. Den unge kvinde er sanger, sangskriver, guitarist og dobro - spiller. For hende drejer det sig om The Blues, som hun dyrker med stor lidenskab, og det gør hun forrygende godt.

Hun er opvokset i Bruxelles, hvor hun for bare 6 år siden levede af at være gademusikant. For nogle år siden flyttede hun til New Orleans og det satte skub i hendes karriere.

Ghalia Volt kan faktisk betegnes som strømførende, for alt hvad hun rører ved musikalsk, udstråler elektricitet og energi, om det er så langsomme eller hurtige numre.

Hendes musik og de 3 CD udgivelser hun har bag sig emner nemlig af Mississippi Hill Country Blues. Hun har både punk attitude og karisma, og så kan hun altså nogle ting som sanger, sangskriver og guitarist.

Det er simpelthen umuligt at komme udenom Ghalia Volt, der sparker døre ind med sit seneste album fra i ar "One Woman Band!" Hun står på spring for at komme til at dele sit nye album med publikum live!


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89