Julerock på Rampelys

 lørdag 25. december 2021
 Kl. 21:00 - 01:30
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 150,00 kr.

 Forsalg: 140,00 kr.

Mañana Band

Guitarist og sanger Jan Blüthgen har iMañana Band samlet et hold dygtige og engagerede musikere, der spiller denmusik, de holder allermest af.

De spiller for at underholde og udsendergode vibrationer der, hvor de kommer frem. De spiller gamle sange, nye sange,smukke sange, grimme sange og egne sange - og glemte sange giver de nyt liv.

Mañana Band kaster sig med glubendeappetit over både danske og udenlandske hits, nogle med fandenivoldsk attitude- andre med nænsom hånd og stor respekt for originalen.

Mañana Band indleder aftenen i enakustisk udgave. Efter et skud funk går de på scenen igen – men denne gangsætter de strøm til, så der er absolut festgaranti.

Sitarz And The Funk Resolution

Hjemmebrygget, levende, svedig og festlig funk. The Funk Resolutioner en sammensætning af en flok virtuose musikere som på hver deres måde fylderkul på funktoget. Frække guitar riffs, stramme horn-arrangementer, pumpendebas, lækre keys, funky trommer og percussion og super soulful kor. Den får ikkefor lidt når The Funk Resolution sætter gang i festen. Lyden og udtrykket erinspireret af de store funk idoler; James Brown, Prince, D’Angelo,Parliament, Sly And The Family Stone og mange andre, med målet om at skabeen musikalsk oplevelse, man umuligt kan stå stille:

Line-up:

Jakob Meyland - Trommer

Flemming Bülow - Percussion

Christoffer Holm Clausen - Bas

Jan Blüthgen - Guitar

Christian Holm Clausen - Guitar

Amanda Krogh - Keys

Mads Sigaard - Saxofon

Martin Møller - Trompet

Miriam Villekjær - Vokal

Lisa Desirée - Vokal

Rikke Johnsen - Vokal

Rasmus Sitarz - Vokal


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89