Jazz-netværksmøde

 mandag 29. november 2021
 Kl. 17:00 - 0
 Døren åbnes kl. 17:00

 

Vil du tage del i vores nye regionale netværk og være med til at beslutte, hvordan vi bedst muligt styrker jazzen?

Hvad har vi som arrangører, ildsjæle og projektmagere brug for, så vi kan bliveendnu bedre til det, vi gør? Hvordan kan vores visioner blive virkelighed gennem samarbejde og opkvalificering? 

AarhusJazz Orchestra, Riverboat Jazz Festival og JazzDanmark inviterer dig hermed til et møde om vores fælles fremtid som jazzaktører i Midtjylland.  

Netværks-og idémøde med aftensmad

Hvornår? Mandag den 29. november2021 kl. 17-20 inkl. aftensmad. JazzDanmark byder på aftensmad og noget at drikke til mødet.

Hvor?: Rampelys,Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg.

TILMELD DIG HER og send meget gerne invitationen videre til relevante folk i dit netværk.
(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfi4bofGEv292l280CGvTgzdbCZ8eW94Dt5PZ2lC6byYDqvCQ/viewform) 

Mødet vil bestå af en struktureret del med dialogskabende øvelser samt en del med mere uformel networking, hvor JazzDanmark byder på aftensmad og noget at drikke. 

Baggrund for mødet:
JazzDanmark vil styrke
projektmagere i hele Danmark

JazzDanmark søsætter en række regionale jazznetværk som med økonomisk støtte fra Augustinus Fonden skal styrke jazzens ildsjæle. For at kunne sætte gang i projektet,s pørger vi til mødet: Hvad har du brug for, for at kunne blive endnu bedre til det du gør? 

JazzDanmark ønsker at opbygge fem nye jazznetværk forskellige steder i Danmark, som gennem sparring, videndeling ,kompetenceløft og samarbejder skal udvikle dansk jazz i hele Danmark gennem nytænkende projekter, spændende bookinger af internationale og danske navne og opkvalificering af kompetencer hos nøglepersoner og ildsjæle i regionerne. Vi ønsker med projektet at løfte jazzscenen, som blomstrer i hver en afkrog af Danmark i disse år. 

Det enkelte jazznetværk i hvert område af Danmark skal styrke og opdyrke de lokale musikmiljøer. Vi vil gernehøre, hvad projektmagere og koncertarrangører i regionen har brug for i højeregrad at blive i stand til at søsætte ambitiøse, nytænkende projekter og skabe koncertoplevelser af høj kvalitet med både store og up-coming internationale ogdanske jazzartister - til glæde for hele musiklivet og for publikum i alle dele af Danmark.

Projektet er støttet af Augustinus Fonden og løber som udgangspunkt over 3 år.

/Peter von Freiesleben, projektkoordinator og
Agnete Seerup, projektleder


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89