SILKEBORG KOMMUNES nytårsmøde for kulturaktører - uddeling af kulturpriser

 torsdag 10. februar 2022
 Kl. - 0
 Døren åbnes kl. 16:30

Der er nu (igen ??) åbnet for tilmelding til nytårsmøde for kulturaktører 2022. Vi håber mange af jer har lyst til at mødes med kolleger og samarbejdspartnere og sætte gang i et forhåbentligt godt kulturår 2022 uden aaalt for meget Corona. Nytårsmøde for kulturaktører vil finde sted torsdag d. 10. februar 2022 kl. 16.30 – 18.30 på Rampelys!  Tilmelding og yderligere info ses på denne tilmeldingsblanket:

 

https://forms.gle/8W4aw5ibSt2nHi63A

 

Årets nytårsmøde er det første af sin slags for det nye Kultur-, fritids-, outdoor og idrætsudvalg i Silkeborg. Vi vil derfor sætte særligt fokus på kendskab og overblik over kulturområdet i Silkeborg. Hvem er hvem, hvad laver vi, hvor er vi på vej hen mv.? Der vil også være god mulighed for at deltagere kan dele relevant information – så tænk gerne over om du har en hurtig melding (max 2 min.) du ønsker at dele med forsamlingen. Mødet er kortere end normalt, da vi ikke anser det for hensigtsmæssigt at vi spiser sammen mv. Det bliver altså et lidt decimeret nytårsmøde i år med knap så meget tid og rum til løst netværk og snak på tværs, desværre. Til gengæld har vi den store glæde at der i år vil være uddeling af Silkeborg Kommunes kulturpriser i forbindelse med nytårsmødet. Det skal i glæde jer til!

 

På nytårsmødet forsøger vi at samle nøgleaktører på kulturområdet i Silkeborg Kommune. Repræsentanter fra kunst- og kulturinstitutioner, repræsentanter fra kulturforeninger, repræsentanter fra event- og festivalområdet og folk med særlig interesse i kulturområdet i Silkeborg. Vi håber så mange som muligt har lyst til at deltage på aftenen. Det overordnede formål med mødet er at opnå kendskab og overblik og herigennem understøtte samarbejder og udvikling!

 

NB: Der er plads til 2 - 3 personer pr. forening/institution/aktør. Deltagelse er gratis. Tilmelding inden 1. februar, tak.

 

 

Venlig hilsen

Stefan Kvamm
Teamleder

Kultur, fritid og idræt

Silkeborg Kommune logo

Silkeborg Kommune
Direkte telefon: 29470428

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89