Udengrund // Witters Syndrom

 fredag 23. september 2022
 Kl. 20:00 - 23:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 10,00 kr.

 Forsalg: 10,00 kr.

I anledning af MusikRampens 10 års jubilæum få du mulighed for at opleve to lokale bands for kun 10 kroner

Witters Syndrom

Witters Syndrom er ikke et band, men en tanke om at holde musikken i en fortsat bevægelse mod nye former. Syndromet har Mads Witter (guitar) og Troels Witter (vokal og guitar) som omdrejningspunkter og har involveret omkring 50 lokale musikere siden tilblivelsen af albummet ”Den Jord Vi Står På” i 2018. Ved Musikrampens jubilæumskoncert præsenteres indholdet af album nr. 2, når Witters Syndrom optræder i endnu en ny konstellation – med nye sange, spoken words, billeder og film. 

Udengrund

Bands of Tomorrow gav Udengrunds debutalbum ”Tomme Pladser” fem ud af fem stjerner, og kaldte bandet for ”et af de mest interessante danske rockbands i dag”. Samme medie gav også fuld stjerneregn for bandets første EP, mens et andet musikmedie – GFR – gav fem ud af seks og skrev, at “Udengrund har et fasttømret udtryk, og virker klar til at møde den store verden”.

Til efteråret 2022 er Udengrund langt om længe plade- og koncertaktuelle igen, når de udsender en EP og besøger danske spillesteder. Udtrykket er nu en skovlfuld tungere, mens melodierne er trukket i en mere indiepoppet retning.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89