Upcome præsenterer: Moderne free-jazz aften!

 fredag 26. august 2022
 Kl. 21:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 20:00
 
Dør: 40,00 kr.


Entré: 40 kr. til personer under 25 (75 kr. over 25)

Halfdan Steffanson Trio:
Halfdan Stefansson trio består af Halfdan Stefansson på guitar, Gustav Lauridsen på Kontrabas og Jens Højbøge Mosegaard på trommer. Fælles for bandet er en kærlighed for musikken og en tillid til den, men også respekt for musikken og dens større væsen.

Bandets musik bygger på nuet og fortolkes åbent og legende i øjeblikket af musikerne. Sangene reflekterer de op- og nedture der findes i livet, og bygger på følelser af glæde og sorg, usikkerhed og kærlighed. Her kan musikken både være smuk og søgende, samtidig også grim og arrig, men den har altid en stærk energi i sig.

Trioens lyd bærer præg af jazztraditionen, her med en mere lyrisk og minimalistisk tilgang og lyd, og er stærkt inspireret af kunstnere som Paul Motian, Jakob Bro og Albert Ayler og samtidig også navne som Radiohead, Björk og The Strokes.

“The music sounds great!” - Cindy McGuirl

https://www.facebook.com/HalfdanStefanssonTrioAlfred Lykke Og Frederik Vuust:

Frederik Blæsild Vuust er en dansk komponist, pianist og sanger bosiddende i Aarhus. Frederik har sine musikalske rødder i traditionel jazz og fri improvisation, og undersøger igennem sit virke eksperimenterende, tekstuelle, og teoretiske udtryk i den improviserende musik.

Alfred Lykke er guitarist og komponist. Han er aktiv på den eksperimenterende og frit improviserende scene, blandt andet med sin duo med saxofonist Maria Dybbroe og artpop-grupperne Natlyst og Iomfro, hvormed han spillede til Kronprinseparrets Stjernedryspris i 2021.

Stort tak til Statens Kunstfond og Silkeborg Kommune for at støtte vores koncertprogram for 2022!

Vi ses!
Upcome, Halfdan Steffanson Trio

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89