Buffalo Woman Blues Band

 lørdag 5. september 2020
 Kl. 21:00 - 23.45
 Døren åbnes kl. 19:30
 
Dør: 160,00 kr.

 Forsalg: 160,00 kr.

Buffalo Woman Blues Band 

Silkeborgs ældste Blues Band! Der er nok ikke ret mange der havde troet på det her. At stoppe legene i 1993/94 - og kom stærkt tilbage i 2018! Og samtidig skrive et stykke musikhistorie i Silkeborg.
I 1984 blev Buffallo Woman Blues Band (BWBB) dannet af brødrene Per og Kim Stephensen, Leon Thøgersen, Per Andersen og Jørgen Sørensen. I 1991 afløste Iens Simonsen - Jørgen Sørensen. På det tidspunkt havde de været i gang med at spille over det meste af Danmark i 7 år. Det blev de faktisk ved med indtil 1993/94.

Næsten 25 år skulle der gå før de kom på banen igen. Og det skyldes ikke mindst sangeren i bandet Iens Simonsen og formanden i B`Sharp - Charlie Tambaur. Efter Danish Blues Challenge i efteråret 2016 i Kedelhuset, hvor PARAGRAPH8IGHT fra København deltog, - med Iens Simonsen som sanger og frontmand, - fik de to herrer sig en snak om hvorfor der ikke fandtes et blues band i Silkeborg. Så faldt snakken på BWBB, og straks gik Iens Simonsen i gang med at kontakte de gamle venner i bandet. De var med på ideen og fandt hinanden igen, og der blev efterfølgende spillet flittigt i øvelokalerne.

Nu er bandet klar til at spille igen - foran et stort publikum i Kedelhuset. Så er der i hvert faldt skabt de bedste rammer for et koncert med BWBB. Sanger og frontfigur i bandet - Iens Simonsen udtaler: Nu, hvor desværre mange af vores idoler er gået bort - for at spille ‘hinsidan’ – vil vi gerne ære dem i mange af vores sange. Vi er klar til at trykke den af i Kedelhuset. BWBB - hovedsagelig med base i Silkeborg - er Blues, Boogie & Rock`n Roll.

Buffalo Woman Blues Band stiller op med følgende besætning: Iens Simonsen – Lead Vocal
Per Stephensen - Guitar
Leon Thøgersen – Guitar
Kim Stephensen – Bas
Henning Sartor – Trommer
Mogens Balle - Keyboard
Thomas Melau – Mundharpe 

Video: https://youtu.be/rJp4DopF8ag
web: www.bsharp.dk

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89