Generalforsamling + Koncert med Jesper Theis/Tim Lothar

 søndag 13. september 2020
 Kl. 15:00 - 0
 Døren åbnes kl. 13:00
 
Dør: 120,00 kr.

 Forsalg: 90,00 kr.

Tim Lothar og Jesper Theis er to stærke navne på den danske musikscene. Det er akustisk blues af høj klasse. Begge er sangskrivere og fremragende sangere ud over at være dygtige guitarister. Når de spiller sammen tilfører de ekstra værdi til hinandens sange, som løftes til nye højder. Deres stemmer og guitarlyd supplerer hinanden utrolig godt, og der er ikke tvivl om at de har det sjovt sammen på scenen.

Begges musik har rødder i den akustiske deltablues, men bevæger sig ubesværet ud og ind af andre genrer. Det gør oplevelsen afvekslende og interessant og der er adskillige af sangene som man ikke kan undgå at nynne når man går fra koncerten.

Tim Lothar: Her er ikke "just another bluesman". Lothar er kendt for sine historiefortællinger og sine egne sange, og dette gør ham til en interessant og meget personlig kunstner - en storyteller. Musikeren/sangskriveren Tim Lothar er et anerkendt navn på den internationale roots-scene. Han har otte anmelderroste udgivelser bag sig, har modtaget priser i ind- og udland, og er en af de flittigst turnerende musikere i Europa.

Jesper Theis: Den 34-årige frederikshavner tog i 2017 springet og opsagde sit faste job for at hellige sig bluesmusikken på fuld tid. Samme år udgav han sit debutalbum "Narrow Line", som høstede fine omtaler. Sammen med Jarno Varsted på mundharpe og Søren Lindholt på percussion, tilføjer de en personlig vinkel på akustisk deltablues.

www.jespertheis.com
www.timlothar.com

OBS! Generalforsamling afholdes fra Kl. 14 - 15.
Se mere på foreningens hjemmeside www.bsharp.dk


Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89