Caveman Instincts og Calico King

 torsdag 15. oktober 2020
 Kl. 20:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 19:00
 
Dør: 

 Forsalg: 50,00 kr.

Pga. Covid-19-situationen skal billetter reserveres på forhånd. Skriv en besked til HverdagsLives Facebook med antal billetter og navn samt telefonnummer. Billetterne betales i døren.
Pris: 50,-
Studerende: 25,-

KL. 20:00
Caveman Instincts
Opvokset i Florida i 1970’erne, men er kendt i Silkeborg som den lokale instrumentmager og spillemand. Han spiller gerne et par roots numre og dertil kommer lidt af sine egne folk/rock inspirerede sange med backing af Rasmus Sitarz og Simon Bak.
KL. 21:00
Calico King er produktet af to brødre, en enkelt farmand, en enkelt bedstefar og Frede. Tilsammen giver det en country-inspireret dagdriver rock for hele familien - om det er den sørgmodige teenager, der sidder eksistentielt fortvivlet i sit mørklagte kammer, farmand der har fået en whiskey eller to for meget på kontoret eller mor, der er kommet til at blande vin med sin Kodein, så har Calico King en sang til enhver lejlighed
Det er svært at sætte ord på sit eget band uden at lyde sådan lidt… I ved. Det korte af de lange er, at Calico King spiller sin egen form for ærlig rockmusik, hvor det grundlæggende handler om numrene. Vi tør godt være lidt catchy og lidt flotte i melodien. Vi tør også det grimme og usmagelige. Når alt kommer til alt, så er Calico King nok bedst hørt og ikke læst.

Vi følger selvfølgelig regeringen- og Rampelys' anvisninger om afstand og afspritning ift. coronasituationen.

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89