Riverboat Jazzfestival

 fredag 24. juni 2022
 Kl. 19:00 - 00:30
 Døren åbnes kl. 18:00
 Gratis adgang.

Kl. 19:00 Liga Latina
Line-up: Mike Hecchi (g, voc), Michell Boysen (b), Bo Johansen (perc), Søren Andersen (perc), Theo Hjorth (pn), Rune Krogshede (trp)

Liga Latina har siden udgivelsen af sit selvbetitlede album høstet fem-stjernede anmeldelser i ind- og udland samt spilletid på radiokanaler verden over, og betegnes som en regulær supergruppe indenfor de rytmiske caribiske og latinske genrer.

Cubansk og latinsk jazz- og folkmusik er én lang kærlighedshistorie mellem den spanske guitar og den afrikanske tromme. Liga Latina er et kollektiv af drevne musikere, for hvem det er en passion at formidle denne kulturarv af musik og stilarter på et højt kunstnerisk og internationalt niveau.

Et dedikeret og respektfuldt forhold til den latinsk/cubanske sangskat, anmelderroste egenkompositioner og en liveenergi uden sidestykke har gjort dem til publikumsfavoritter på spillesteder og festivaler.

Kl. 21:30: Tuesday Night Brass Band

Kom og oplev Tuesday Night Brass Band invitere publikum med til en fest, så man føler sig hensat til New Orleans med et orgie af funk, jazz, rytm’n blues & soul som på sin helt særlige måde taler til alle, der sætter pris på ukompliceret, udadvendt musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes.

Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi og glæde og præsenteres af fremragende musikere, der alle har stor kærlighed til musikken fra New Orleans..Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89