Riverboat Jazzfestival

 lørdag 25. juni 2022
 Kl. 16:00 - 00:00
 Døren åbnes kl. 15:30
 Gratis adgang.

16:00 Riverboat Talenter på Rampelys
19:00 Martini Organ Quartet
Kira Martini - vokal
Per Møllehøj - guitar
Mads Søndergaard - orgel
Morten Ærø - Trommer

Den danske sangerinde Kira Martini hører til de jazzkunstnere, der kan og vil mange ting. Uden zigzag-kurs og med sin fine stemme er hun kvinde for at levere en musikoplevelse, hvor netop variationerne bidrager til et smukt og helstøbt resultat.

Repertoiret er bredt og hentet fra blandt andre Bessie Smith, James Booker, Bob Dylan og Caetano Veloso. Denne aften kan hun opleves med sin soulfulde orgel kvartet bestående af et par af jazzens top musikere.

På guitar, det unge stortalent, Pelle von Bülow, som netop har modtaget Bent Jædig prisen. På Orgel, multimusiker og swingmester, Mads Søndergaard, og bag trommerne en lysende musiker & personlighed i dansk jazz, Morten Ærø.
21:30 Jazz Five

Johan Bylling Lang (as, bs), Jeppe Zacho (ts), Jonas Starche (b, voc), Stefan Andersen (dr), Esben Hillig (pn)

Jazz Five tager sit publikum til nutidens New Orleans og leverer et show med funky 2nd line grooves, blues, shuffle og jazz’n’roll.

Bandet udstråler altid overvældende spilleglæde. Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse.

Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd. Et sikkert hit på Riverboat Jazz Festival igenenm de sidste mange år

Arr.

 
Rampelys · Bindslevs Plads 6 · 8600 Silkeborg · info@rampelys.dk · Cvr: 30 03 87 89