Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Black Swamp Water

28. august 2021 Kl. 22:00 - 29. august 2021 Kl. 03:00

ilkeborg-bandet Black Swamp Water er fortjent gået hen og blevet et af landets mest streamede rockbands. Med over 2 millioner streams på Spotify er bandet nu kun overgået af mægtige Volbeat.
Black Swamp Water udgiver til august deres nye album “Awakening” som er det tredje i rækken. Albummet præsenteres ved en releasekoncert på Rampelys

Black Swamp Water er old school hård rock med indlysende referencer til de store bands fra rockens gyldne årtier som Black Sabbath, Ozzy, Lynyrd Skynyrd og Corrosion of Conformity – og med et venligt nik til sydstats-rockscenen. Det Tue Madsen-producerede (Antfarm Studios) debut-album, Chapter One, fra 2016 gav bandet et ry som et solidt live-band med gode anmeldelser og airplay på diverse radiostationer som MyRock og P6Beat. Black Swamp Water har desuden bl.a. supportet heavy metal-legenderne Pretty Maids, svenske Deville og folk metallerne Bersærk og Svartsot – og har delt scene med bl.a. mægtige Bæst og thrash-kongerne Hatesphere til Royal Metal Fest og Metal Danmarks Branchedag.

I august 2018 udgav bandet deres andet album, Distant Thunder, på Mighty Music verden over. Albummet er indspillet og produceret af Christian Bonde Sørensen (CB Studios) og indeholder b.la. 1.-singlen Bitter Harvest, der her godt to år efter udgivelsen har rundet 2 mio. plays på Spotify.

Black Swamp Water har Kim Langkjær Jensen på trommer, der tidligere har spillet med dødmetal-legenderne Illdisposed og Dawn of Demise. Derudover består bandet af sanger Bjørn Bølling Nyholm, guitaristerne Jan Geert og Thomas Roland og bassist Jeppe Birch Friis.

Kun ståpladser

Detaljer

Start:
28. august 2021 Kl. 22:00
Slut:
29. august 2021 Kl. 03:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.billetsalg.dk/Event/Black%20Swamp%20Water/3346

Sted

Rampelys
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
Se Sted hjemmeside

Arrangør

MusikRampen
E-mail:
hej@musikrampen.dk
Se Arrangør hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: