Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blues Jam med
Martin Blom (Trouble Cats)

19. februar 2023 Kl. 14:00 - 17:00

Gratis
Martin-Blom

Blues Jam med
Martin Blom 
(Trouble Cats)

Martin Blom Hansen er bluesguitarist og sangskriver. Den elektriske slideguitar er hans trofaste følgesvend, og stilmæssigt har han forkærlighed for bluesmusikkens væsen og musik med rødder i roots, country og rock’n’roll.

Mange vil kende ham fra bluesbandet Trouble Cats (Morten Brauner, bas, Henrik Hansen, mundharpe, Henrik Thorsen, trommer), som havde 30 års jubilæum i 2017, og som turnerer flittigt. Trouble Cats’ album “4″ blev nomineret til en Danish Music Awards Blues i 2019.

I efteråret 2019 dannede han sammen med Martin Jønsson, orgel/piano, og Svend Eeg, trommer trioen Sidetrackers. Deres debutalbum “Live In The Studio” var også nomineret til en Danish Music Awards Blues i 2019!

Martin Blom optræder desuden solo og som duo sammen med mundharpespiller Henrik Hansen. Også Martin Blom Trio med bassist Henrik Kunz og trommeslager Esben Bach har været i spil.

Derudover er Martin Blom guitarist i de efterspurgte koncertfortællinger ”Cash i kirken” og ”Cohen i kirken” samt lejlighedsvis i andre sammenhænge. Han er ofte ude som blues jamvært og har styret slagets gang ved mange blues jams i Aarhus, Aalborg og Silkeborg.

I 2014 udgav han soloalbummet ”Crossing The Water” – med Martin Jønsson, keyboard, Svend Eeg, trommer, og Henrik Kunz, bas. I 2016 udkom det (næsten) akustiske dansksprogede album ”Sange fra ødekirken” – indspillet i Buderup Ødekirke ved Rebild. Et album, der fik fine anmeldelser. I 2018 udkom den digitale EP ”Lyset kommer igen” med Martin Blom Trio.

Martin Blom er årgang 1955. Han voksede op på Fyn, spillede beat i Svendborg i 70’erne, drog til Aarhus og har været aktiv i fire årtier i utallige sammenhænge på den århusianske musikscene. Han var i 80’erne med til at starte zydeco-bandet The Bayous, var med i trioen Don’t Mess – og naturligvis Trouble Cats – og har spillet lejlighedsvis med blandt andre Champion Jack Dupree, Shades of Blue, Troels Jensen, Diz Watzon, Birgitte Laugesen, Øernes Bluesband… og mange flere.

Detaljer

Dato:
19. februar 2023
Tidspunkt:
14:00 - 17:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.martinblom.dk/

Sted

Rampelys
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Arrangør

B’Sharp
E-mail:
bluesland@vip.cybercity.dk
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Lydmand
Ja
Scroll-Up
%d bloggers like this: