Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Coast

1. oktober 2021 Kl. 21:00

Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne.

Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik.

Paul Eastham har siden skrevet sange og musik med mange kunstnere, bl.a. skrev han sammen med den populære engelske sangerinde Duffy, tre numre til hendes debut EP-udgivelse, der gik nummer 1. på hitlisten i Wales.Og så har Paul Eastham et helt specielt forhold til Danmark. Han mødte sin danske kone efter en koncert på Tønder Festival i 2011 og har været bosat på Fyn de seneste år.

Med tre album, flere EP’er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast positioneret sig som et etableret, anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på bl.a. BBC, P4 og P5.Coast består af:

  • Paul Eastham, vocals, guitar, piano
  • Chris Barnes, percussion, backing vocals
  • Andy Murray, electric guitars and backing vocals
  • Finlay Wells, Electric and acoustic guitars
  • Dave Williamson, Bass
  • Matthias Lassen, Drums

Billetter   

Detaljer

Dato:
1. oktober 2021
Tidspunkt:
21:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.billetsalg.dk/Event/Coast/2884

Arrangør

MusikRampen
E-mail:
hej@musikrampen.dk
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
Se Sted hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: