Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DOWNTOWN JULY
//SUPPORT: PROTO TYPEN

HverdagsLive præsenterer

DOWNTOWN JULY // SUPPORT: PROTO TYPEN

“Downtown July har skrevet sig ind i musikhistorien. Som det første dansksprogede band til at indspille musik i det legendariske lydstudie Abbey Road “.  Sådan lød det da Asger Thede Jensen fra Bands of tommorow skrev om det første single-udspil. “Rundt” fra Downtown Julys kommende EP “Alt latter bliver til ekko”.

Ny EP

Omsider kan bandet med spænding dele denne EP. Som har været en kræftanstrengelse af dimensioner at skabe for det Aarhusianske Indie-Rock band. Uden store selskaber bag sig eller stor økonomisk støtte. Har Downtown July kreet et potpourri af deres egenskaber på “Alt latter bliver til Ekko”,. Som de drog til London for at indspille i blandt andet Abbey Road, for lidt over et år siden nu.

EPen spænder vidt fra Pop-rock baskeren “Hvorfor ka’ det noget”, til den dualistiske fløjelsbløde og senere utæmmede “Tyske gloser” og viser sågar skrøbelighed, sårbarhed og længsel på chamber-rock balladen “Du står her stadig”, som understøttes af en svævende og bombastisk stryger-kvartet.

Bandet tænker selv om EPen, som et slags Indie-rock mixtape, hvis man mon må det, altså 5 sange der viser alsidigheden i deres udtryk. Samtidig er”Alt latter bliver til ekko” et signal om, hvilke retninger fremtiden kan stikke i for Downtown July.

Proto Typen

Proto Typen er et artist projekt igangsat af den 25-årige sangskriver Bjørn Høyer. Musikken dyrker den energi, der ligger i det uperfekte, det umanipulerede og det umiddelbare – i et melodisk univers, hvor de historiefortællende teksterne bygger på bløde værdier.

Projektet startede i 2020 i forbindelse med en praktikperiode i København, hvor Bjørn skulle lave en podcast om punk. Han boede med en studiekammerat, hvor de delte et lille værelse på Hotel WakeUp.

Bjørn havde købt en mikrofon til at lave interviews med, men da Corona pandemiens anden bølge ramte, blev den primært brugt til at indspille pladens første demoer.

Sangene fra det kommende debutalbum “Blød Punk”, er nu klar til at blive vist frem live

DOWNTOWN JULY // SUPPORT: PROTO TYPEN

Detaljer

Dato:
3. februar 2023
Tidspunkt:
19:30 – 23:30
Pris:
Kr.50.00 – Kr.100.00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

HverdagsLive
E-mail:
infohverdagslive@gmail.com
Hjemmeside:
Se Arrangør hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: