Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EFTERSLÄB · CATCH THE BREEZE
HverdagsLive

Entré: 100 kr.
Forsalg: 50 kr.
Link til forsalg: https://forms.gle/HFYzzyGgf5aP7RZN9
 
EFTERSLÄB
Brugte cirkusheste, der savner savsmuldet, natteravne der tænker for meget, fædre der tager greb med livets uvilkårlighed:
Med rødder i de midt- og sønderjyske musikmiljøer har fire, på papiret, voksne mænd fundet sammen om en fælles passion for den mørke rock, og begået et band med fokus på danske tekster om tilværelsens op- og nedture. Forvent knusende ærlighed og et umage ægteskab mellem navlepillende indie og vred rock, når Eftersläb går på scenen.
 
 
CATCH THE BREEZE
Massive klange bryder brusende frem og åbner til et varieret lydlandskab, hvor støjende og voldsomme kompositioner blander sig med medrivende melodier og sfæriske passager. Catch The Breeze placerer sig originalt mellem Dream Pop, Shoegaze,
Teksterne trækker lytteren ind i et univers af personlige erfaringer og store spørgsmål filtreret gennem enkle metaforer og billeder. De handler om at se sig selv og sine relationer i et nyt lys og om at leve og håbe: “move ahead like the dark is not there. Fade into, life somewhere” (Embrace). ”Breathe the air. In the sky, in the sky we’re waiting.” (Hollow)
Catch The Breeze: Aage Kinch (vokal, guitar), Andreas Bundgaard (trommer), Lars Madsen (bas)
 
 
 
Arrangeret af foreningen HverdagsLive
Støttet af Silkeborg Kommune
Kr.50 – Kr.100
Scroll-Up
%d bloggers like this: