Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Upcome koncert med Loose Ends og Gejser.

15. oktober 2021 Kl. 19:00

Upcome står klar med endnu en rockkoncert på Rampelys med to unge bands: Loose Ends og Gejser.Vi glæder os til at se Silkeborgs glade musikelskere igen, og derfor skal vi have igen i noget høj, støjende og energisk rock!Musikken der bliver spillet trækker nemlig inspiration fra 90’ernes grunge, men også støjrock og punk musikken. Det bliver mega fedt, vi glæder os til at se jer igen! Kom hid!
(Billetter sælges i døren).

Dørene åbner kl 19, første band går på kl 20
Entré 40 kr. (billetter sælges i døren)

LOOSE ENDS
Loose Ends er et ungt rockband, der bærer faklen videre for den blomstrende århusianske undergrund, der har gjort sig bemærket for sin ærlighed og nerve.
Loose Ends har skrevet sange siden starten af 2017, og lige siden har lyden udviklet sig igennem et virvar af larm, punk og gode melodier. Musikken er funderet i støjrock og post-punk, og omfavner melankoli og vildskab på en gang.
Med et simpelt rock set-up af to guitarer, en bas, trommer og vokal formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støjsektioner som bagtæppe.
https://open.spotify.com/artist/5G291832QVhBnuXQyljNrg…

GEJSERE
er et t nyt og nysgerrigt rock/grunge band, som i sidste sommer udgav deres første demo EP: ‘’Gejser live from the studio’’. Bandet består af Balder Thau-Moltsen på trommer, Oskar Lang på bas og lead vokal og Sebastian Lund på guitaren. Lyden læner sig op ad tungheden i 1990’ernes grungerock, 70’er og 80’ernes eksplosive riffs og punkmusikken, men derudover bringer Gejser også et eksperimenterende perspektiv på musikkens soniske og rytmiske univers. 
https://open.spotify.com/artist/4TipB8okNzbzxl5e7zx2ZH

Kr.40,00

27 52 77 26

Se Arrangør hjemmeside

Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
Se Sted hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: