Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Maraboto [MX]

11. februar 2022 Kl. 19:00

Når man oplever Marabotos musik, kan man forvente en lækkerblanding af forskellige smage og dufte, som fortryller lytteren til et eksotisk paradis med en varm atmosfære

Maraboto er en musikalsk rejse, som afspejler især Mexico og detsdiversitet gennem Julia´n Marabotos sange, men det er ogsa°historien om musikken, der er skrevet af en mexicaner, som harefterladt alt for at forfølge sin drøm i et andet land.

Supergruppen består af nogle af de fineste Skandinaviske latinmusikere vis hjerter er fyldt med vidt forskellige latinamerikanske rytmer: Den traditionsrige og nedarvede spanske guitar spillet af Mike Hecchi, Brasiliens pulserende hjerte gennem Michell Boysens kontrabas og det mest glødende perkussion fra Havana af Yannik”el Vikingo” Hartig sætter kursen pa° Julia´n Marabotos sange og giver dem et ærligt, emotionelt og karismatisk udtryk.

Med sange der indeholder tradition og nye udfordringer i nye tider, ført an af en stemme der udstråler et håb om et forenet og lykkeligt Latinamerika, lyder Maraboto som Skandinavien i Latinamerika. Maraboto græder, synger, drømmer, danser, bevæger og fortæller om ting som du og jeg har levet. Maraboto synger til livet. 

Kr.175,00

Se Arrangør hjemmeside

Scroll-Up
%d bloggers like this: