Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

“New N’ Distorted”
HverdagsLive

20. april 2023 Kl. 20:00 - 23:30

Kr.50 – Kr.100
New-and-distorted
3 bands på 1 aften!
Entré: 100
Reservér billetten og spar 50 kr i indgangen!
Billetter reserveres her: https://forms.gle/KW16YQ6YMsgtW7Bb6
Forsalg slutter d 20/04 kl 12:00
Dørene åbner kl. 20:00
—SHATTERER—
Med en blanding af den velkendte Hard Rock fra 70-80’erne og metal, skaber Shatterer et storslået udtryk på scenen. De dyrker både de melodiske, episke, samt progressive elementer, fra genrens moderne(nyere) grene. Bandet stræber for at levere et live show med flænsende og in-your-face guitarriffs, medrivende soloer og ørehængende instrumentalstykker. Opløftet med en bragende og medrivende vokal på toppen.
—ALONE IN ROME—
Alone In Rome er et ungt ”Hard Rock” band, der med inspiration fra bands såsom Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, D-A-D og Alice in Chains, formår at lave fyldige riffs, energiske catchy omkvæd, som folk synger inden og efter koncerten, og ikke mindst leverer et sceneshow, der kan mærkes selv på bagerste række. Bandet får især stor ros for deres liveshow! Der bliver taget hånd om publikum. De inddrages og synger med, og sammen skabes den energiske koncert!
—MIRROR TO THE MOON—
Mirror to the Moon er et storslået rock band. Hård rock blandes med de bedste elementer fra metal-genren, og med dynamik som et nøgleord, udfolder musikken sig med vokaler der svæver mellem det lette & luftige, til det distortede, & screamede. Med guitarer der går fra tunge vers-riffs, til storslåede akkordlandskaber, bliver det hele fremført med teatralsk tilstedeværelse, energi og hjerteblod.
Arrangeret af foreningen HverdagsLive
Støttet af Silkeborg Kommune

Detaljer

Dato:
20. april 2023
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Pris:
Kr.50 – Kr.100
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/HverdagsLive

Arrangør

HverdagsLive
E-mail:
infohverdagslive@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Andet

Billetsalg
https://forms.gle/KW16YQ6YMsgtW7Bb6
Lydmand
Ja
Scroll-Up
%d bloggers like this: