Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SÅ’ DET JUL! 

22. december 2022 Kl. 19:30 23:30

SÅ’ DET JUL!

🎄HverdagsLive præsenterer “SÅ’ DET JUL”!🎄

Så’ Det Jul er et fælles koncertprojekt hvor vi har rekrutteret omkring 50 musikere fra hele kommunen som mødes og optræder med 28 forskellige musiknumre.

Som altid går vi stærkt udenom julemusik og årets tema er “one-hit wonders”. Vi har fundet en række fodstampende og nakkenikkende hits frem og vi tager jer med på en tur gennem 60’ernes folkrock, 70’ernes funky lyd, 80’ernes synthesizer-pop, 90’ernes pop-rock-grunge og dette årtusinds blandede lyd + selvfølgelig alle hitsene imellem.

Der er stor chance for, at du kender alle numrene, tøv derfor ikke med at kridte danseskoene. Vi lover høj stemning, danseindbydende vibes og en kæmpe variation af musikere.

Projektet er arrangeret og koordineret af foreningen HverdagsLive, og vi glæder os til at vise jer, hvad Silkeborgs musikalske borgere kan udrette sammen på tværs af alder, køn og genre.

Dørene åbner kl. 20:00
Entré: 75,-

RESERVÉR DIN BILLLET -> spar 25,- pr. billet + du sikrer dig på samme tid din indgang, hvis billetterne bliver udsolgt i døren.

-Du reserverer dine billetter ved at skrive en messengerbesked til os her på Facebook med antal billetter, navnet de skal reserveres i og husk at skrive “Så’ Det Jul”.

Betalingen foregår i døren.

#jegkommer #silkeborg #rampelys #så‘detjul

En særlig højtid bygget op omkring kerneværdier som nærvær, sammenhold og næstekærlighed.

HverdagsLive har derfor skabt et arrangement, som afspejler lige netop de værdier. En lang række af dygtige musikere fra Silkeborgs fantastiske musikmiljø, er gået sammen for at spille julen ind med manerer! Vi garanterer ingen julesalmer, men masser af fed dansemusik og intense sange. Tag din ven/veninde/kæreste under armen, og kom indenfor på byens hyggeligste spillested. Sammen skaber vi en julestemning udover det sædvanlige!

Julen er for alle, store som små, så der er selvfølgelig ingen aldersgrænse. Dog er salg af alkohol i baren kun for 18+

Forsalg: 50kr. (Skriv til HverdagsLive på facebook: navn + antal billetter)

Dørsalg: 75kr.

Dørene åbner klokken 19:30, og koncerten starter klokken 20:00

Kr.50 – Kr.75 Forsalg – Dør
Bindslevs Plads 6
Silkeborg, 8600 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: