Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

SULKA // support DAATBN

21. oktober 2021 Kl. 19:30 - 23:30

Kr.100,0

//////////////// DAATBN // support ///////////////

DAATBN er svær at placere i det genremæssige spektrum. De bevæger sig legende og let mellem dansevenlige, funky grooves og eksperimenterende, energisk rock.

Fusionen mellem den fængende popmelodi og de eksplosive, instrumentale sekvenser, som i en og samme sang hele tiden holder lytteren på tåspidserne, favner tydeligt, at lige meget hvor de går hen, har deres sange det til fælles, at det indiskutabelt er DAATBN.


/////////////////////// SULKA ///////////////////////

SULKA er rapper mere end noget andet. Med et stålsat fokus på teknisk raffineret tekstskrivning og et ubesværet, legende flow, formår hun at sætte spørgsmålstegn ved standarden for de allerede etablerede rap-giganter.SULKA kom ind fra siden på den danske rapscene og spiste den til morgenmad.

Hendes debutalbum Epoker, produceret og udgivet af Tue Track, er et de bedste danske rap-album i nyere tid. Selvom SULKAs tunge og selvsikre stemmeføring lægger dansevenlige, funky grooves, kan hun såvel som at uddele verbale lussinger, ligeledes invitere lytteren dybere ind, i det de mere sårbare emner.

Tonelejet svinger fra det smukke til det benhårde, og man er som lytter ikke i tvivl om, at man er i møde med en form for autodidakt musikalitet og intuitiv sangskrivning. Talent man ikke kan lære via andet end at leve livet.

Reservér din billet ved at skrive en besked til @HverdagsLive’s Facebookside med navn og antal billetter.

//////////////////////////////////////////////////////

Arrangeret af foreningen @Hverdagslive
Støttet af Kultur- Fritids- og Idrætsudvalget @Silkeborg Kommune

Detaljer

Dato:
21. oktober 2021
Tidspunkt:
19:30 - 23:30
Pris:
Kr.100,0
Begivenhed Kategori:

Arrangør

HverdagsLive
E-mail:
infohverdagslive@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside
Scroll-Up
%d bloggers like this: